Sony uusimate teleritega saad kaasa 5-aastase garantii

Sony tutvustas 2024. aasta uusi Bravia telerimudeleid, mis võrreldes varasematega näitavad hoopis heledamat ja teravamat pilti. Lisaks kõrgemale kvaliteedile saavad uhiuued telerid kuni käesoleva aasta juuli lõpuni kampaania korras ka Sony 5-aastase garantii.

Selleks, et teleri valimine oleks hõlpsam, on Sony seeriate nimetusi lihtsustanud. Nii on mudeliseeriate Bravia 7, Bravia 8 ja Bravia 9 nimedes ka viide ekraanitehnoloogiale, olgu selleks siis OLED või Mini LED.

Samuti on kõikides Sony mudelites Google TV, mis koondab ühte kohta kokku kõik striiminguplatvormid ning lisab mugavusfunktsioone. Lisaks Netflixile võimaldab platvorm kasutada ka kodumaiseid teenuseid Elisalt, Go3-lt ja Telialt.

Sony Bravia 8

Tänu nutikale operatsioonisüsteemile on lihtne teleriga siduda ka väliseid nutiseadmeid, et sealt sisu ekraanile kuvada. YouTube’ist saab aga sisu otsida näiteks häälkäskluste abil.

Bravia 7 seeria telerid, mis kampaania ajal valikus, on Mini LED tehnoloogiaga, 4K resolutsiooniga ning nii 65-, 75- kui ka 85-tollise ekraaniga. Võrreldes Bravia 9 seeria Mini LED mudelitega ei paku need nii suurt heledust, kuid sellegipoolest on nende pilt väga terav ja kontrastsus tipptasemel.

Bravia 9 mudelites on suurem hulk taustavalgustusega dioode, mis muudab heledustasemete reguleerimise veelgi täpsemaks. 9. seeria mudelid on saadaval kahes suuruses: 75- ja 85-tollise ekraaniga.

Sony Bravia 7

Erinevalt eelmainitud mudelitest on Bravia 8 seeria telerid OLED ekraanitehnoloogiaga. Võrreldes eelmise põlvkonnaga on veidi suurenenud maksimaalne heledustase, kuid oluliselt on vähenenud teleri enda mõõtmed: uue seeria telerid on 31 protsenti õhemad ning ekraani ümbritsev raam 29 protsendi võrra kitsam. Valikus on 55-, 65- ja 77-tollise ekraaniga mudelid.

Lisaks paranenud omadustele on uued telerid kampaania ajal saadaval ka pikema garantiiga – tavapärase 2 aasta asemel saab muretult telerit vaadata 5 aastat. Garantiiga kaasneb tasuta vigade tuvastamine ja tootmisdefekti tuvastamisel selle remont. Vajaduse ja soovi korral hoolitseb Sony ise transpordi eest ning pakub remondiperioodiks asendustoodet.

Täpse mudelivalikuga saad tutvuda Miterassa e-poes ning oma silmaga need üle vaadata esindustes. Aga pea meeles – pikendatud garantii saamiseks tuleb teler osta enne juuli lõppu!