Milline Sony kõlar on suveks parim kaaslane?

Olgu sooviks kuulata muusikat üksi kodus või sõpradega rannas – Sony pakub kõlareid kõigi vajaduste katmiseks.

Väikesed kõlarid, mida on hea kaasa võtta

Kui ruumi on vähe või kaal olulise tähtsusega, siis on heaks kaaslaseks Sony SRS-XB100 kõlar. Silindrikujulise kõlari küljest leiab ka kanderihma, mida pidi saab kõlarit mugavalt koti külge kinnitada või käes kanda.

Sony SRS-XB100

Extra Bass funktsioon hoolitseb võimsa bassi eest ning 16 tundi vastu pidav aku lubab muusikat nautida terve päeva ja öö. Ja muidugi on kõlaril ka IP67 tolmu- ja veekindlus, mis teeb temast ideaalse kaaslase matkal või rannas.

Kujult suuremate ja rohkemate elementidega kõlarite SRS-XE300 ja ULT FIELD 1 heli on veelgi võimsam ning bass mahlakam. Ka neil on IP67 klassi tolmu- ja veekindlus ning aku, mis muretult hommikust õhtuni (või õhtust hommikuni) vastu peab.

Parim valik koduseks kuulamiseks

Kes aga otsib koju uut kõlarit, mille võib ka terrassile või rõdule viia, sellele on Sonyl pakkuda mudel SRS-RA3000. Tänu wifi-ühendusele on see alati nutiseadmega häireteta soetud ning tänu sisseehitatud Bluetoothile ka muude seadmetega kasutatav.

Sony SRS-A5000

Sama asjalik, aga veelgi detailirohkema heliga hiilgab SRS-RA5000. Silma paistab see ka oma efektse välimuse poolest.

Mõlemad kõlarid, nii SRS-RA3000 kui SRS-RA5000, oskavad heli automaatselt kalibreerida vastavalt ruumi suurusele ja kõlari paigutusele ruumis ning kui lülitada sisse 360 Reality Audio funktsioon, siis ka ruumiliselt esitada.

Peokõlarid, millega kärtsu ja mürtsu teha

Kõigile neile, kes täispanga peale minna ja suvest viimast võtta tahavad, on Sonyl pakkuda mitu peokõlarit, mis oma karaokefunktsiooni ning pulseeriva meeleoluvalgustusega puhuvad elu sisse igale peole.

Kõige soodsama mudeli SRS-XV500 saab kätte vähem kui 400 euro eest. Sealt edasi on valikus suuremad ja kallimad mudelid, millel rohkem elemente. Enamiku seest leiab ka aku (kestvusega kuni 25 tundi) juhuks, kui tekib soov peokõlar kuhugi kaugemale kaasa võtta. Selle vedamist ja liigutamist hõlbustab sisse ehitatud sang.

Sony ULT FIELD 1

Nagu öeldud, lubavad Sony peokõlarid ka iseenda ja külaliste esinemisoskuse proovile panna. Kõlaritega saab ühendada mikrofoni, et oma karaokeoskusi näidata, ja spetsiaalse ühenduse kaudu ka kitarri.

Vahet pole, millist mudelit eelistad, nende kõigiga tutvumiseks on parim koht Sony Center. Konkreetse ostusoovi korral saad mugavalt külastada e-poodi ja sealt meelepärase välja valida.