Sony tutvustas uusi INZONE seeria mängurite kõrvaklappe

Sony on toonud oma mänguriarvutite lisavarustuse seeriasse INZONE kaks paari uusi kõrvaklappe – H5 ja INZONE Buds. Uuendatud on ka populaarse mudeli H9 värvivalikut – nüüd saab H9 soetada ka mustas toonis.

INZONE Buds

Kui seni on INZONE pakkunud vaid peapealseid kõrvaklappe, siis nüüd on valikus ka mugavad kõrvasisesed juhtmevabad kõrvaklapid Buds. Selleks, et mängurid saaksid täielikult keskenduda olulisele või mängus missiooni tulemuslikult lõpuni viia, on Sony lisanud kõrvaklappidele aktiivse mürasummutuse.

Lisaks leiab klappidest 360-kraadise ruumilise heli tehnoloogia, mis aitab kuulda läheneva vaenlase samme või kõrvalt mööduva rivaali auto heli. Nii saad konkurentidest alati sammu võrra ees püsida.

Palju tunnustust pälvinud WF-1000XM5 kõrvaklappidelt on laenatud Dynamic Driver X funktsioon, mis edastab mänguhelisid ülimalt tõetruult.

L1 protsessor tagab klappide 12-tunnise kasutusaja. Koos laadimiskarbiga on kasutusaeg aga kaks korda pikem. INZONE Buds klappide seadistusi on võimalik mugavalt juhtida Headphones Connect rakenduse kaudu otse oma nutitelefonist.

INZONE H5

Sony uued INZONE H5 kõrvaklapid pakuvad brändile omast kvaliteeti soodsama hinna eest. Juhtmevaba ühendusega klapid on kerged (260 grammi), neil on mürasummutus ning mikrofon, et saaks mängu ajal pidada kahesuunalisi kõnesid.

H5 mudeli suureks plussiks on pikalt vastupidav aku: juhtmevabas režiimis töötavad need klapid kuni 28 tundi jutti, enne kui on tarvis välja otsida laadimiskaabel. Tänu ergonoomilisele kujundusele on neid ka mugav kanda.

Nendelgi kõrvaklappidel on 360-kraadine ruumilise heli võimekus, mis muudab mängud realistlikumaks ning veelgi kaasahaaravamaks.

INZONE H9

Sony tõi oma kvaliteetse H9 mudeli välja ka uues värvilahenduses. Kui seni oli saadaval valge mudel, siis nüüd saavad kõik soovijad need soetada ka üleni mustas toonis.

INZONE H9 on samuti ülimugava kujundusega, väga efektiivse mürasummutusega ning ülipikalt, kuni 32 tundi vastu pidava akuga.

Kõik mudelid on saadaval Sony Centeri poodides, kuhu huvilised saavad kohapeale minna. Kes soovib internetis oma ostud teha, see saab kasutada Miterassa e-poodi.