Pole veel sobivaid jõulukinke leidnud? Sony jõulumüük tuleb appi

Jõulukinkide otsimine ja leidmine võib olla paras peavalu. Selleks, et valiku tegemine sujuvamalt kulgeks, on väga paljud Sony tooted pühade puhul jõuluhindadega. Tehnikavidinaid on nii suurtele kui väikestele ning soodsamaid ja kallimaid.

Mida saab kingikotti pista 100 euro eest?

Hea tehnika ei pea ilmtingimata kallis olema, eriti kui soov on lähedasele tema esimesed kõrvaklapid või päris oma kõlar kinkida.

Sony WH-CH520 ülepea klapid sobivad sellisel juhul suurepäraselt. Tänu juhtmevabale lahendusele on neid mugav kasutada ning klappe on valida ka mitme erineva värvitooni vahel. Sonyle omane kvaliteetne heli ja kuni 40 tundi kestev aku on samuti tugevad müügiargumendid.

Alla 100 euro saab kätte ka Sony kõrvasisesed klapid WF-C500. Rääkimata heast helist, on neil ka IPX4 klassi pritsmekindlus ning aku, mis peab vastu kuni 10 tundi.

Kel aga mõte pista kingikotti kõlar, see saab soodsalt osta nii Sony SRS-XB100 kui ka SRS-XE200 mudeli. Mõlemad pakuvad võimsat ja selget heli, kuid on samas kompaktsed – seega sobivad ideaalselt kaasas kandmiseks.

Kui aga kulutamiseks on kuni 500 eurot?

Kui raha on veidi rohkem kulutada, siis tasuks kõrvaklappidest üle vaadata Sony tippklassi mudelid. Ülepea käivad kõrvaklapid WH-1000XM4 on turul olnud juba mõnda aega, kuid on endiselt ühed parimad mürasummutavad klapid. Hea hinnaga on saadaval ka sama seeria värskem mudel WH-X1000XM5.

Teleri heli parandamiseks on aga pakkuda mitut ribakõlarit. Jõulumüügi ajal saab soodsalt kätte HT-S400 ribakõlari ja bassikõlari komplekti. Veelgi parem ruumilise heli loob aga kõlarikomplekt, kus lisaks riba- ja bassikõlarile olemas ka kesk- ning tagakõlarid.

Neile, kes soovivad lihtsalt kodust heli paremaks muuta, pakub Sony kampaania raames veidi vähem kui 500 euro eest unikaalset kodukinosüsteemi HT-AX7. Komplekti kuuluvat kolme kõlarit võib kasutada koos või paigutada kaks väiksemat ruumi eri nurkadesse, et saavutada veelgi paremat ruumilist heli.

Kui hinnapiiri pole

Kel kulutamiseks rohkem kui 500 eurot, leiab jõulumüügilt suure valiku fototehnikat ning telereid. Sony kvaliteetseid telereid on leiab siit igas mõõdus ja nii tavalisi, OLED kui ka Mini LED tehnoloogial põhinevate ekraanidega.

Ühise näitajana on neil kõigil olemas Google TV tugi, mis vaatamiskogemusele mugavust lisab. Näiteks saad selle abil oma lemmik voogedastuskanalit kiire nupuvajutusega vaatama asuda.

Palju kiitust kogunud vlogimiskaamera Sony ZV1 on kindlasti hea valik suunamudijatele või neile, kel huvi seda ametit proovida. Paljud kaamerad, nagu näiteks täiskaader-mudel a7M2, on 100 eurot või enamgi soodsamad. Samuti leiab väga heade hindadega objektiive.

Kui on vaja telefoni vahetada, siis Sony lipulaeva Xperia 1 V saab jõulumüügilt kätte 350 euro võrra soodsamalt. Lisaks heale akule, terava ja kirka pildiga OLED-ekraanile, pakub see mudel tasemel pildistamise ning filmimise kogemust.

Muidugi on siin välja toodud ainult väike osa jõulukampaania toodetest. Soe soovitus on külastada Miterassa e-poodi ning ise kaubavalikule pilk peale visata. Kindlasti leiab sealt igaüks endale meelepärase tehnikavidina. Meeles tasub aga pidada, et need on heade hindadega müügil kuni 24. detsembrini.